tirsdag den 12. april 2011

Kita Træf 11.01

Kita Træf 11.01 var endnu et hyggeligt træf i gode rammer. Den nye bestyrelse løftede opgaven godt sammen med planrådet. Der var stadig nogle ting, som kan forbedres, men overordnet forløb træffet godt. Stor ros.

Weekenden igennem var der både quizzer, konkurrencer og lege. Jeg scorede en masse achievement. Jeg vandt Gæt en lyd med 30,5 rigtige. De næste to havde 17,5 rigtige. Hehe^^ Mit hold vandt også holdquizzen - og endelig kom Wing Zero, da der skulle gættes Gundam. Nu skal jeg så bare have fundet en ny Gundam, jeg kan gætte på. Jeg havde egentlig ikke regnet med, at jeg skulle være længe oppe fre-lør nat, men jeg endte med at lave bogstavjagt sammen med Kevin i flere timer. Hver gang vi troede, vi havde lavet en god sætning, opdagede vi, at vi manglede et bogstav. Jeg havde gang i flere ideer: hobbit fangirls, Ota Solgryn, Noob på sukker og meget mere. Den bedste vi lavede sammen var dog: Pals er Kita shogun, men vi manglede et a for, at den kunne gælde. Jeg vandt dog stadig for længste sætning med: Fanboy på sukker blev hidsig nu.

Som noget nyt var der et Chibi Cosplayshow. Det blev udsat 30 min, fordi en af grupperne ikke kom til tiden. Til et lille hyggeligt event som Kita er det såmen også okay at vente på en gruppe, men til SVS havde vi nok diskvalificeret gruppen. Der er også forskel på at have 40 og 400-500 mennesker ventende. Jeg synes, at det var den bedste gruppe som vandt. Actet var originalt og underholdende hele vejen igennem. Det handlede om en "naturforsker", som observerede en fangirl.

Bortset fra fredag var vejret rigtig godt, hvilket var en stor fordel med Kitas lokaler. Man er begyndt at kunne mærke pladsmanglen mere, men det er på ingen måde på "J-Popcon i Valby niveau". Kita er dog ved at se på nye lokaler, så det bliver spændende at se, hvor vi kommer hen. Jeg kommer dog til at savne Husets brunch. Det er altså luksus at kunne vågne og gå direkte ned og spise så meget man vil af en rigtig lækker brunch til 60 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar