onsdag den 20. april 2011

SommerCons hjemmeside opdateret

SommerCon ser ud til at have fået en mere informativ hjemmeside. Dog tegner det ikke til at blive en helt almindelig con, som vi kender det i Danmark. Det ser ud til at fokusset er på networking nordiske arrangører og deltagere imellem.

Citat fra hjemmesiden:
"The convention is primarily a gathering of people that host conventions and attend them from the nordic countries. The convention aims to gather different groups of users from conventions that host events ranging from sci fi to anime."

Det lyder lidt som noget Snorfcon / Djicon - men med almindelige deltagere også. Det lyder også til, at der bliver nogle af de aktiviteter, som vi kender fra andre conner, så som konsoller, konkurrencer og fremvisninger. Informationsmængden er dog stadig begrænset, så det er lidt svært at skabe sig et helt konkret billede af, hvad SommerCon egentlig er. Indtil videre finder jeg det lidt rodet, men mon ikke der kommer mere info i løbet af den næste tid. Jeg ved heller ikke, hvor mange der rent faktisk kender til SommerCons eksistens, og om SommerCon overhovedet regner med, at siden bliver besøgt endnu.

Det er hvis bare at vente og se. Som arrangør synes jeg, at det kunne være meget sjovt og interessant at få mere kontakt til deltagerne fra connerne og høre deres meninger. Men der vil nok bliver snakket om nogle andre ting end vi gjorde til Djicon, for fortroligheden skrumper nok lidt, når samtalerne rykkes til et mere offentligt rum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar