lørdag den 21. september 2013

Interview: Min første Genki

Op til Genki lavede jeg et interview med førstegangs-Genkigængeren Anders. Nu bringer jeg så et opfølgende interview, hvor Anders fortæller lidt om sin tur og sine oplevelser. Desværre havde han ingen billeder, som jeg kunne bruge på bloggen sammen med interviewet.

Hvornår og hvordan rejste du til Genki?
Mig og 3 af mine venner kørte sammen i bil fredag morgen. Vi kørte fra Aalborg klokken 6 om morgenen, så jeg havde lagt alting klar aftenen før. Turen var lang, men med godt selskab fløj tiden af sted.

Hvordan var det at være frivillig hjælper?
Teamets arbejde bestod mest i at holde gang i biografen, hvilket i sig selv ikke er temmelig særligt. Men da vi i starten manglede en hel del udstyr, blev det alligevel temmelig hektisk. Det var rart at føle, at man kunne arbejde sammen som et team med nogen man lige havde mødt :D - Dog vil jeg nok alligevel vælge at komme som gæst næste år.

Var du kun involveret i cinemagruppens opgaver eller kom du også til at hjælpe andre grupper under connen?
Nej, jeg har ikke haft noget med de andre grupper at gøre som sådan... eller jo, jeg spurgte efter en saks hos dem som sad i receptionen :P - Arbejdsopgaverne var meget fordelt. 

Følte du, at din arbejdsgruppe havde en pasende mængde opgaver og arbejde? Altså havde du også fritid til at gå rundt og opleve connen, eller følte du dig meget overbebyrdet? 
Jeg havde fri næsten hele lørdag og søndag, så jeg følte næsten at jeg havde for meget fritid, og fordi jeg deltog som volunteer havde jeg ikke planlagt at følges rundt med nogen. Derfor skiftede det meget hvem jeg var sammen med hvornår, og jeg fik oplevet lidt af hvert og mødt en masse nye mennesker. 

Deltog du i nogen events? Hvis ja, hvilke(t) kunne du så bedst lide?
Jeg deltog i stortset alle de events jeg kunne komme til :D - Speed Meeting og Otaku Hour er nok mine 2 favoritter. 

Levede Genki op til dine forventninger?
Både og... Der var en masse ting, som der ikke var helt styr på, som jeg ville mene, der burde have været styr på, såsom udstyr og madbilleter. Men folk var glade og i godt humør, og det er det vigtigste :D

Hvad gjorde mest indtryk på dig til Genki?
Da jeg skulle op på scenen til det store opening show. Det var temmelig nerve-pirrende :)

Hvad lavede du under åbningsshowet? Blev du først orienteret om, at du skulle på scenen, da du ankom til Genki eller havde det været planlagt forinden? 
Jeg var med til at lave quizzerne sammen med Teamlederen og en anden fra gruppen. Mens vi sad og færdiggjorde quizzerne, bestemte vi os for at læse nogle af quizzerne højt, hvilket jeg så valgte at gøre. Vi havde ikke forberedt andet end hvilke sætninger der skulle afspilles/læses højt, så da vi stod på scenen improviserede vi en smule, og det var nu meget sjovt :)

Hvad var det bedste og det værste ved connen?
Det bedste var... øhm... det ved jeg ikke lige helt. Det hele :P? Ej ok... Det bedste var nok at møde nogle nye mennesker.
Det værste var nok de mange skift jeg konstant lavede. Jeg havde ikke rigtig mulighed for kun at følges med 1 flok mennesker en hel dag pga blandt andet volunteer-arbejdet.


Hvad synes du om Genkis lokaler?
Alle lokalerne var i brug, og jeg syntes det gav en god stemning at der skete noget overalt omkring en. Der var ikke for få, og heller ikke for mange :)

Fik du brugt dit cosplay? Hvis ja, hvordan var din cosplayoplevelse så?
Ja. Jeg fik brugt det en hel del, og jeg syntes selv at jeg så rimelig godt ud i det :D  - Men det strammede en smule, hvilket gav nogle komplikationer, da jeg valgte at deltage i en Cosplay Catwalk :P


I læsere må endelig gerne skrive en kommentar omkring jeres egne Genki-oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar