tirsdag den 10. september 2013

Status på Fandom Spotlight: Vocaloid


For en måneds tid siden skød jeg mit nye projekt Fandom Spotlight: Vocaloid i gang. I den mellemliggende tid har jeg fået lavet en række interviews – flest med Vocaloid fans. Der er også et par med personer, der ikke er fans og et enkelt med en, som direkte ikke bryder sig om Vocaloid. Jeg ville gerne have haft lidt flere, men nu prøver jeg at skrive et blogindlæg ud fra det materiale, jeg nu har fået indsamlet. Der er også et enkelt interview på vej endnu.

Selvom jeg ikke har været i kontakt med mere end en 10 stykker, er der meget variation imellem deres forskellige udtalelser – både blandt fans og ikke-fans. Så jeg håber på at kunne give jer et forholdsvis nuanceret billede af fandommen. Med så lille en base ved jeg godt, at der sikkert er kroge af fandommen og synspunkter, som ikke kommer med, men målet var heller ikke at lave en større afhandling.

Jeg har fået sat mit indsamlede materiale i orden. Nu skal jeg så have fundet ud af, hvordan blogindlægget skal udformes. Dermed vil jeg sige, at der nok fortsat kommer til at gå lidt tid før blogindlægget er klar til udgivelse, men nu har I fået en lille update omkring, hvordan det står til med projektet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar