fredag den 8. august 2014

Til Genki for 1. gang - sådan var det

Sofie Nielsen på 22 år deltog til Genki for første gang. Hun er dog ikke helt ny i miljøet, for hun var til J-Popcon tidligere i år. Optaktsinterviewet med Sofie kan læses her.

Levede Genki 2014 så op til dine forventninger og forestillinger?
Det gjorde det. Det var en super fed oplevelse, og ikke så varmt som jeg havde frygtet. Det var bare ærgeligt, at det tog så lang tid før sovesalen blev åbnet, når de nu havde skrevet, den ville åbne klokken 12. Men bortset fra det, så var det super fedt, og jeg så en masse fantastiske cosplays, som har givet mig lyst til at lave flere selv. xD Jeg fik også et par positive kommentare på mit eget kostume.^^

Hvad syntes din kæreste om det hele?
Han syntes heldigvis også, det var fedt, så vi tager nok afsted sammen igen.^^ Vi var desuden til et event med Foam crafting for beginners, så det kan være, vi går i gang med en rusting til ham. Nu virker det i hvert fald mere overskueligt. Jeg tror, det eneste, han var træt af, var den lange togtur derover.

Hvilke events deltog du ellers i?
Jeg deltog i et panel med Chrix Design, som også var en af dommerne til Craftmanship. Det var helt vildt, hvad hun kunne lave af kostumer - især med hensyn til makeup!
Jeg så også noget af Anime dating game, men jeg kender vist ikke helt nok animekaraktere til at kunne følge med i det hele. Det var dog stadigvæk underholdende.
Hvis cosplayshow og craftmanship konkurrencerne tæller med som events, så var jeg også med til dem. Og det var fantastisk, selvom man stod længe i kø for en god plads. xD

Havde du en favorit i cosplayshowet? Var der noget du særligt godt kunne lide ved showet?
Der var mange af dem, der var fede på forskellige måder, så jeg har ikke en klar favorit. Men jeg kunne godt lide den med de to fra Flintstone og Scooby-Doo. Det var en ret sjovt sammensætning. xD Og så den med Toothless der dansede. xD Generelt kunne jeg dog godt lide, at der var så stor variation i de forskellige, at der både var små historier og musik.

Hvad med til craftmanship? Havde du en favorit der?
Jeg tror, min favorit var hende, der vandt for bedste props. Hendes amor var helt fantatisk detaljeret. Men igen her, der var vildt mange dygtige, så det er virkeligt svært at vælge. xD Men jeg er generelt tilfreds med dem, der vandt, de fortjente det!

Hvad brugte du mest tiden på til connen?
Gå rundt og kigge på ting tror jeg. xD Jeg brugte i hvert fald en del tid på at gå rundt i Dealerhall og finde nogle billeder til mig selv og en gave til en ven. Men jeg har også fået spillet brætspil og prøvet diverse spil i gameroom. Måske er det faktisk stå i kø, der har taget en god del af tiden? Uh, ja, og så gå og beundre folks cosplays.

Hvor meget tid brugte du da på at stå i kø...?
Da jeg ankom fredag, stod vi i kø i lidt over en time for at komme ind. Derefter ville vi ned til sovesalen med vores ting, da den burde være åben. Det var den desværre ikke, så vi endte med at vente der 2-3 timer, hvor vi så fik placeret baggagen i sovesalen, som en slags garderobe. Senere om aftenen kom vi heldigvis hurtigt ind og fik en faktisk soveplads. Lørdag stod jeg nok i kø 30-40 minutter til cosplayshowet og nok tilsvarende søndag til craftmanship.

Var der nogen områder, som du ikke brugte?
Der var en sal over gameroom, hvor jeg ærligt talt ikke ved, hvad der skete inde. xD Og så var jeg ikke ret meget udenfor, da der var for varmt i solen, og jeg bare bliver solbrændt. xD

Hvordan følte du, at dit kostume blev modtaget, nu du ikke var en specifik figur?
Jeg tror man ville få flere kommentare på det, når folk kender figuren, men jeg ved det ikke. Jeg har jo ikke prøvet det andet. Men jeg fik nogle positive kommentare på det, og et par stykker tog også billeder af mig. Så jeg er godt tilfreds. ^^

Fik du snakket med nogle nye mennesker?
Ikke af betydning, jeg er ikke så god til den slags. Så jeg har kun snakket meget godt med nogle jeg spillede med i gameroom.

Hvad var din bedste oplevelse til Genki 2014?
Det var nok Foam crafting for beginners, Chrix design, og de to cosplaysshows. Det har bare inspireret rigtigt meget til at lave mere selv.

Er der noget, som du håber, at Genki forbedrer eller tilføjer til Genki 2015?
Nok bare at når de skriver, noget åbner på et tidspunkt, så sørg for at være klar til den tid. Eller find et hurtigt alternativ, eller giv klar besked til folk. Det var frusterende at vente i flere timer uden at vide noget.

Så noget med bedre informering og kommunikation?
Ja, især hvis de er nødtil at ændre ting i forhold til det planlagte.

Er der noget, du håber, at Genki vil gentage til næste år?
Ikke noget specifikt, udover at jeg regner med de afholder de to cosplaykonkurrencer igen.

Hvordan syntes du, at Genki var i forhold til J-Popcon?
Meget det sammen, ikke nogen væsentlige forskelle ud fra min oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar