fredag den 30. august 2013

Forlænget frist

KōyōCon har valgt at skubbe fristen for tidlig tilmelding (mon ikke der menes betaling..?) til fredag 30. september. Oprindeligt skulle KōyōCon have modtaget pengene senest på søndag 1. september. 

Tidligere i denne uge har der været nogle problemer med hjemmesiden, som har været nede. I samme omgang røg tilmeldingssystemet også, men begge ting kom altså op igen i forgårs. Nedetiden er dog ikke skyld i, at KōyōCon har valgt at rykke datoen. Det skyldes dels, at der er ret få, der har tilmeldt sig (og kun et par håndfulde, som har betalt), og dels at connen ikke har offentliggjort særlig meget info om connens indhold.

KōyōCon har flere gange lovet, at der snart skulle komme noget mere info og endda også et program, men vi har stadig ikke set skyggen af annonceringen af et eneste event - nej, jeg tæller ikke cosplayshowet med. Tilbage i juni skrev KōyōCon "Vi sigter efter at få programmet op, sammen med mulig betaling,", hvilket ikke skete. Sidst i juli kom der endnu en kommentar om, at programmet snart kom online.
Nu må vi så se, om der snart sker noget. Det burde der i hvert fald, for KōyōCon fremstår ret anonymt. Connen har endnu ikke noget ry og heller ingen fanbase. Der burde dog være støtte at finde i både Chibi Gaffa, OBAA og Anime Higashi, som der, så vidt jeg har forstået, arbejdes sammen med. Medlemmerne burde kraftigt opfordres til at få sig tilmeldt og betalt, da det burde kunne booste tallene. Man burde da kunne komme op på 50 betalende i det mindste. Dette kunne sende et positivt signal om, at der er folk, som bakker op om connen. Lige nu kan det rungende 10-tal ud for "betalte" godt skræmme nogle folk væk. De tænker måske, at det ikke kan betale sig at tilmelde sig og betale, for umiddelbart ligner det ikke, at der er opbakning nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar