tirsdag den 29. oktober 2013

Forventningsglæde - tiden frem til KōyōCon kan kun gå for langsomt!


Vi nærmer os lige så stille KōyōCon. Desværre men også forståeligt nok havde arrangørgruppen ikke tid til et interview inden connen. Så I må "nøjes" med et syn på connen udefra. 

Her kommer et interview med Mikkel Krogh Venning, som er en kommende deltager til KōyōCon.

Hvor gammel er du?
Jeg er 21 år.
 
Hvor langt rejser du for at komme til KōyōCon?
Jeg rejser fra Randers til Grenaa (det svarer til 1 time).
 
Hvordan hørte du om KōyōCon, og hvad var din første tanke om connen?
Jeg hørte helt tilfældigt om KōyōCon på en af mine cosplayvenners tidslinje [på Facebook]. Min første tanke var bare: "Hvis det er ligesom Genki, så er jeg da bare den, der er 100% på at deltage!!"
 
Hvad er dit nuværende indtryk af KōyōCon her under 2 uger før connen?
Mit nuværende indtryk er bare, at jeg stadig synes, der er alllt for lang tid endnu. Jeg har nogle veninder, der bare har det på samme måde. Jeg har kun skrevet med dem via FB, og vi er vilde efter at skulle se hinanden for første gang også... TIME GO FASTER >>>
 
Hvorfor har du valgt at tage til KōyōCon? Hvilke overvejelser gjorde du dig, inden du besluttede at tage med?
Jeg tager simpelthen til KōyōCon, fordi det føles som at komme hjem på en helt anden måde at være omgivet af folk, der nøjagtig er ligesom dig; "udklædt, sjove, skøre, venlige" og alt det der! Overvejelser var der intet af.. allerede da jeg hørte om KōyōCon, og at det lå så tæt ved mig.. så havde jeg allerede min billet!

Tager du primært til KōyōCon for at møde andre ligesindede?
Dette er første gang jeg tager til KōyōCon, da jeg er lidt ny inde for cosplay. Faktisk var det en af mine gamle venner, som forslog jeg skulle begynde på det, fordi jeg gik meget op i at klæde mig ud som min yndlings karakter fra How To Train Your Dragon "Toothless", men jeg tager også til KōyōCon for at møde folk præcis som mig.

Hvor meget betyder selve connens indhold for dig - altså hvad der er af faste aktiviteter, og hvad der er på programmet?
Indholdet under en con er vigtig for mig. Jeg tjekker alt, hvad der skal foregå af events, aktiviteter, cosplayshow osv., hvornår det starter og slutter, da jeg bare vil se DET HELE! Det gik nemlig lidt galt til GENKI i år, da jeg havde en seddel hvor diverse ting foregik, men så var der byttet om på tiderne et par ting, så jeg fik ikke set alt. Så dette håber jeg ikke sker til KōyōCon. 
   
Hvad er dine forventninger til KōyōCon? 
Min forventning er, at jeg håber, det bliver ligesom Genki. Og siden det er første gang, KōyōCon er åbent, vil jeg da hjertens gerne håbe på, der møder så mange op som muligt!
 
Hvad ser du mest frem til?
Og nu til det jeg har glædet mig til at svare på! Jeg ser simpelthen frem til en fantastisk weekend med venner, NYE venner!, en masse fede cosplays & Bring'n'Buy / Artist Alley. Men det der overgår det meste, og det jeg ser allermest frem til, er at skulle deltage i det store cosplayshow. Selvom jeg er LIDT ny inden for cosplaykulturen, så har jeg altid elsket at stå på en scene - og det sker jo så lørdag den 9. november i "Det Store Show".

Jeg glæder mig til denne con og håber på at se så mange af jer som muligt! \,,/^_^\,,/

Er Genki den eneste con, du ellers har deltaget i, siden det kun er den, du sammenligner med?
Yep, det var den allerførste con jeg nogensinde har været til. Jeg deltog for første gang i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar