torsdag den 10. oktober 2013

Kita Træf 13.2 nærmer sig.

Selvom der stadig er 3 uger til, har jeg valgt at skrive om Kita Træf 13.2 i aften. Deadline for betaling falder nemlig fredag i næste uge, så hvis man skal med, skal man snart til at have fundet ud af det. Ja, Juliane, jeg ved godt, at det også gælder mig. :p Anime Kita skal nemlig have modtaget pengene fredag, så de skal sendes af sted et par dage før med overførsel.

For jer der slet ikke kender til hverken Anime Kita eller Kita Træf, må jeg hellere starte forfra. Anime Kita er en animeforening, som holder til i Huset i Aalborg. Foreningen holder både store weekendtræf som Kita Træf 13.2 og små såkaldte Chibi Træf. Der afholdes månedligt et Chibi-arrangement med et tilhørende tema. De store Kita Træf favner bredere og har plads til flere mennesker. Der er quizzer, konkurrencer, gameroom, bræt- og kortspilsrum og manga - forudsat at medlemmer medbringer ting til de tre sidstnævnte. ^^ Anime Kita stiller også en lille bod op i receptionen, hvor man kan købe asiatiske snacks. 

Tidspunkt for Kita Træf 13.2: 1-3. november 2013
Sted: Huset, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg

Hvis man ikke er medlem, må man slippe 100 kr. for at deltage - 50 kr. går til et halvt medlemskab, og de andre 50 kr. dækker et måltid mad i Husets kantine. Man kan vælge mellem brunch og aftensmad. For at Huset vil holde kantinen åben, og fordi Kita får lokalerne gratis, skal alle deltagere købe et måltid mad, hvilket jeg egentlig synes er fair nok.

Det er muligt at overnatte, man skal bare selv medbringe sovegrej. Der er et begrænset antal sovepladser, og de plejer da også at blive fyldt op, selvom langt de fleste deltagere er bosat i Aalborg området og derfor tager hjem og sover. 

Personligt er jeg meget glad for Kita Træf. Jeg synes, at de er super hyggelige. Der er en afslappet og rar stemning. Jeg mødes også med mange af mine venner til Kita Træf, men der er bestemt også mulighed for at lære nye mennesker at kende. Så sidder du derude og vil gerne møde andre anime- og mangafans, så hiv første weekend ud af kalenderen og tag til Kita Træf! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar