tirsdag den 18. februar 2014

Til J-Popcon for første gang

Som ny deltager ser man ofte anderledes på en con, end dem der har deltaget mange gange. Så derfor besluttede jeg mig for både at interviewe en, som skal være med for første gang, og en anden som har deltaget til J-Popcon gennem en årrække. Vi starter ud med Maria Hinsch, som ikke bare for første gang skal deltage til J-Popcon men i det hele taget til et mere organiseret arrangement i fanmiljøet. Dette er interview nr. 2 i række af interviews i forbindelse med den kommende J-Popcon. Læs det første med Kida Clausen - debutant i Danish Cosplay Championship her.



Hvor bor du? 
Karlslunde (Greve Kommune)

Hvor gammel er du?
18 år, fylder 19 år til april

Hvor længe har du været interesseret i anime og manga?
Siden 7. klasse, men begyndte først rigtigt ”at dyrke det”, da jeg kom på gymnasiet, da en ny ven fortalte mig om de forskellige cons og ting der foregik inden for anime og manga.

Er den kommende J-Popcon det første arrangement, du skal deltage til i fanmiljøet? Hvis ikke, må du gerne skrive, hvad du ellers har været med til.
Jeg har været med til walks, men udover det har jeg ikke været med til noget, men jeg har fået mange historier om connerne.

Hvordan hørte du om J-Popcon?
Da jeg startede i gym, var der en af mine klassekammerater (nuværende venner), som begyndte at fortælle mig om anime og manga, og hvad der foregik inden for denne "verden". Jeg er dog flere gange blevet inviteret med til både J-popcon og Genki, men på grund af pengemangel er det først i år, jeg har muligheden for at være med.

Hvorfor har du valgt at tage til J-Popcon 2014? Skal du af sted sammen med nogen?
Jeg syntes, det kunne være fedt at opleve en anden subkultur og mærke sammenholdet mellem folk. Når man fx. er med til walks, er folk meget imødekomme og glade, og jeg har fået mange venner der, og derfor syntes jeg, det ville være en fed mulighed.
Ja, jeg skal følges med fire venner; to der allerede har prøvet at være til conner, en der har prøvet at være med til en walk, men altid godt har ville prøve mere inden for anime og manga, og til sidst en der en helt ny til anime og manga, aldrig har været til walks og først i år har hørt om connerne.

Er valget faldet på J-Popcon frem for andre conner, fordi det passede med, at du havde penge til den eller har du bevidst valgt den, fordi den lyder mest interessant?
Jeg har valgt at være med til denne con – og forhåbentligt flere fremover – fordi jeg først havde penge til det nu. Jeg  har også først overskuddet nu, da jeg der før i tiden har været noget i vejen, men denne gang er der ingen til at stoppe mig.  

Planlægger du også at deltage i andre arrangementer i fanmiljøet?
Ja, jeg synes, det fedt at møde andre med samme interesse som mig selv – og få nye forhold med andre er bare fedt.

Hvilke forventninger har du til J-Popcon? Hvad ser du mest frem til og hvorfor?
At der er en masse imødekommende mennesker, der er glade og hyper – lidt ligesom mig selv. Jeg ser mest frem til, som sagt at møde en masse (forhåbentligt) imødekommende mennesker og at opleve miljøet til connerne. Jeg har jo fået en masse historier om, hvad der kan ske, og det ser jeg meget frem til.

Er der nogen specielle events eller områder, som du ser frem til?
Maid cafen glæder jeg mig meget til, da en af mine venner skal arbejde derinde. Jeg glæder mig bare til at opleve sammenholdet.

Hvordan håber du, at maid caféen vil være?
Jeg håber, der vil være masser af japansk inspireret udsmykning med masser af farver, og animebilleder med søde dyr eller noget i den retning.

Skal du cosplaye? Hvorfor/hvorfor ikke?
JA I DEN GRAD!!! Jeg skal cosplaye Sakura Haruno fra Naruto. Jeg cosplayer hende, da det er noget fra min barndom og syntes dertil, hun også er en AWESOME person.

Skal du cosplaye sammen med andre? (Altså har du planlagt dit cosplay sammen med nogen, som du skal mødes med og/eller gå rundt med?)
Nej, jeg ved, at en af mine venner skal cosplaye fra samme serie, men det var/er ikke planlagt, så det er bare et tilfælde.

Har du overvejet at melde dig som frivillig hjælper altså gopher? Hvorfor/hvorfor ikke?
Jeg vidste ikke, man kunne. Jeg ved heller ikke, hvad man laver som gopher.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar