torsdag den 18. december 2014

Blogindlæg undervejs

Da det i dag er en ugen siden mit sidste blogindlæg, tænkte jeg, at jeg hellere måtte give lidt lyd fra mig. Det er faktisk ikke, fordi jeg mangler noget at skrive om for tiden. Nej, jeg har skam hele fem indlæg i støbeskeen, som jeg arbejder løbende på. De er bare ikke klar til udgivelse endnu. 

Tre af indlæggene er mine tilbageblik på anime afsluttet i år. Der er det generelle indlæg, et med fokus på personerne og et omkring musikken. Jeg har bare stadig en enkelt serie, jeg lige skal have set færdig, før jeg kan tilføje det sidste til disse indlæg. Jeg kan dog fortælle, at jeg har valgt en anden tilgang til det generelle indlæg og det om musikken sammenlignet med tidligere år. Mere vil jeg ikke afsløre her. 

Det 4. indlæg er en delanmeldelse af Parasyte-anime'en. Jeg har pt. set 8 eps. men, jeg vil gerne se et par mere, før jeg skriver min anmeldelse. Jeg håber, at jeg kan finde et passende sted, hvor noget bliver afrundet lidt, ligesom det passede i Log Horizon 2 delanmeldelsen

Det 5. og sidste blogindlæg, jeg går og brygger på er Lånt på biblioteket: Spice & Wolf. Jeg har indtil videre læst 3 bind, men bind 4 står klar til afhentning henne på mit lokale bibliotek. Så jeg tænker, at jeg lige så godt kan få den med også, inden jeg skriver mit blogindlæg om serien. Jeg håber derfor, at vejret bliver nogenlunde - eller i hvert fald tørt - i morgen, så jeg kan få hentet bind 4 der. 

Disse fem indlæg er der altså udsigt til her i resten af december, og så bliver det slut for i år. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar