torsdag den 24. marts 2011

YariCon bliver alligevel til noget.

Trods modstridende information ser det nu ud til, at YariCon bliver en realitet igen i år. De har skrevet kort om årets con på deres Facebookside, hvilket hvis er godt, for deres hjemmeside virker ikke længere - ikke super smart, når man vil afholde en con. Men på den anden side, er folk heller ikke altid lige gode til rent faktisk at kigge på hjemmesiden...
YariCon slår dørene op i Odense Ungdomshus, hvor AIO også har sine fredagsmøder. Ligesom sidste år bliver det den første weekend i juli. Om det bliver en fast tradition at lægge connen der, nævner de dog ikke noget om. Aldersgrænsen bliver sat ned fra 18 år til enten 15 eller 16. Prisen får også et dyk nedad, men hvor meget er endnu ikke offentliggjort. Jeg tror, at det kostede 100 kr. eller 150 kr. sidste år, men jeg er ikke sikker. Nogen der kan hjælpe mig der?
Hvad der kommer til at ske til connen, står der ikke rigtig noget om endnu. Lige nu lægges arbejdet i hjemmesiden, reklame, budget og pre-con konkurrencer. Der vil være en konkurrence, hvor man kan vinde gratis adgang, hvilket jeg ikke har set til en con før. Men det er skam godt at se nye ideer.

Yaoi, yuri, shounen-ai og shoujo-ai har aldrig været noget, som jeg har gået specielt meget op i. Findes det i en serie, er det fint med mig, men jeg opsøger det heller ikke længere. Jeg gjorde engang... jeg ville selv se, hvad nogle fandt så fantastisk ved det. Nu har jeg set nogle serie, hvor det har været hovedelementet men også nogle, hvor bipersonerne har været homoseksuelle. Jeg fandt langt de fleste yaoi serier for overdrevne og stereotype, men ind imellem har jeg faktisk fundet serier, som har en mere "rolig" indgangsvinkel til det at være homoseksuel. Her kan jeg nævne Aoi Hana og Hourou Musuko - Wandering Son.

Så fedt for fans af de genre, at connen fortsætter, men jeg springer selv let og elegant over den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar