tirsdag den 22. november 2011

Måske ny forening i Grenå

Jeg har igennem nogle måneder lagt mærke til, at der er en god del fans, som kommer fra Grenåområdet. Nu er der så nogle, som er begyndt at snakke om at lave en forening. Indtil videre er de 4-5 stykker og de leder efter flere, der vil være med til at støtte op om initiativet. Det er godt at se, at der stadig kommer nye initiativer til derude - og især når det er nye folk, der står bag. Hende der har lavet tråden på AniMangas forum er kun 15 år, og jeg kender ikke noget til de andre som er med. Jeg forestiller mig dog, at de er på samme alder. I miljøet ser man ellers ikke så meget til den yngre generation, når det kommer til den organisatoriske side, så det er fedt at se, at der findes nogle derude, som har lyst til at bidrage med noget.
Der vides ikke så meget om, hvordan de ønsker at foreningen skal fungere i praksis - skal der være ugentlige events, månedlige eller bare når der er tid i kalenderen - indtil videre er der hvis bare sendt følere ud for at finde ud af, om der er nok, som er interesserede.

1 kommentar:

  1. Jeg syntes det er godt at miljøet blomstre op med gode initiativer. Der er i sær plads til det i Jylland hvor distancen er så stor imellem de forskellige foreninger.

    Jeg vil selv følge med i hvordan udviklingen forløber sig med den nok kommende forening.

    SvarSlet