mandag den 28. november 2011

Årets sidste HAF

Med HAF Event 14,1 blev HAF-året sluttet af. Der mødte en 25-30 stykker op til eventet weekenden igennem. Eventet forløb stille og roligt. Alle hyggede sig med bræt- og kortspil og de tre konsoller der var sat op. Tekken 6 var især populært til PS3 og på Wii tonede Cooking Mama hyppigt frem. Langt de fleste deltagere kender nogle af de andre, men alle snakker og spiller med hinanden på kryds og tværs. Det meste er samlet i et lokale, så det er nemmere at have overblik over hvad der foregår end til de store HAF-events. Så det er nok også nemmere at komme med til at spille noget og falde i snak med andre. Kommaevents er også kendetegnet ved en mere afslappet atmosfære, og jeg nyder også at være til den slags en gang imellem. 

Dette HAF-år bød på to store events (13 og 14) samt to komma-events (13,1 og 14,1), og dermed blev målsætningen for events nået. Desværre oplevede HAF også et fald i deltagere til de store events. Der er en række tidligere deltagere som er faldet fra, men der kommer stadig nye til. Hvad dette fald skyldes, er svært at sige. HAF er vendt tilbage til at have 4 events om året, således at deltagerne kan mødes lidt oftere. Datoerne har også været givet ud i god tid. Datoerne for det første event i 2012 kom også op på hjemmesiden allerede i starten af efteråret.
HAF har dog ikke været så synlige ud over hjemmesiden, men den burde tidligere deltagere jo kende. Ideen om en Facebookside har været oppe og vende, men indtil videre er det ikke blevet til noget. Det kunne måske være med til at sørge for at flere folk hører om HAF, men jeg tvivler på, at det vil blive et socialt forum, som kan vedligeholde relationerne deltagerne imellem. Når jeg ser på Anime Kitas Facebookside, er der nemlig meget lidt aktivitet fra brugernes side.

Der har tidligere været stor mangel på hjælp i forbindelse med de store HAF-events, men der er så småt begyndt at melde sig lidt flere på banen, som hver løser nogle småopgaver, så det hele ikke længere hviler på få personer. Så det er en positiv udvikling, som man kun kan håbe på vil fortsætte. Jeg er optimistisk, hvad angår det kommende år. HAF har eksisteret i 5,5 år nu - 5,5 år med op og nedture samt med stigninger og fald i deltagere. Men jeg hygger mig stadig med at lave HAF, og så længe det hovedsaligt er sjovt og givende (hvorfor er der ikke et bedre dansk ord for "rewarding"?) vil jeg fortsætte med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar