onsdag den 14. november 2012

Nedtælling til HAF 16,1

Nu er der 1,5 uge til HAF 16,1, og vi har rundet 31 tilmeldte. Da tilmeldingen kom op, gik det lidt sløvt med tilmeldingerne, men folk er kommet efter det siden. Så nu ser det ud til, at vi bliver en pæn flok trods alt. En overgang troede jeg, at vi kun ville blive en 15-20 stykker. Det har vi hvis ikke været, siden vi startede op i HAF. Der er selvfølgelig heller ikke blevet gjort så meget reklame for dette event, men det er med vilje. Det er jo bare et lille hyggearrangement, hvor vi ikke har forberedt noget til. 

Når dørene åbner, hjælpes alle med at stille op i lokalerne. HAF medbringer et par skærme og en Xbox med Kinect. Derudover plejer bestyrelsen at medbringe et par private konsoller og nogle spil. Alle andre må også gerne medbringe ting - det sker dog sjældent, og når det sker, er det mest folk vi kender. På den anden siden kommer der efterhånden heller ikke så mange til de små HAF-events, som vi ikke kender bare lidt. Der er dog alligevel nogle brugernavne på tilmeldingslisten, som jeg ikke kan genkende, men nogle personer kender jeg også kun på deres rigtige navn.

De små HAF-events plejer mest at gå med gaming enten på konsol eller på god gammeldags maner med bræt- og kortspil. Det skyldes nok især, at Morten har fået bygget en god spilkasse op, som vi altid tager med. Den ryger som regel også med til Kita træf. Bræt- og kortspil har jo egentlig ingen relation til anime og manga, men det er hyggeligt og også stadig nørdet XD - i hvert fald de fleste spil, der bliver spillet. Der er også begyndt at snige noget japansk popkultur ind i form af Vanguard kort og Tanto Cuore takket være Alpha Entertainment. Bræt- og kortspil er også en måde at være social på. Man snakker jo sjældent sammen, når man læser manga eller ser anime. Jeg tror også, at det er en af grundene til, at et spilområde er ved at være obligatorisk ved conner, events og træf. 

En af fordelene ved de små HAF-events (ud over at de er gratis :p) er, at der er færre folk, og det er mere roligt, hvilket kan betyde, at man nemmere falder i snak med andre. Det er også nemmere at overskue. Jeg ved i hvert fald, at jeg får snakket mere med andre end dem jeg plejer til de små HAF-events. Det er også nemmere at sætte sig til at spille et spil, når der ikke er programpunkter, man skal afholde. Lars (jeg ved du læser med :p) husk Arkham Horror - nu skal det spil altså gennemføres, imens vi stadig kan huske reglerne, så vi ikke skal bruge 1 time på det først igen.

Læs mere om HAF 16,1 på HAF's hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

1 kommentar:

  1. Skal nok slæbe Arkham Horror med, hvis jeg kan få det transporteret. Det er stadig der hvor problemet ligger. Så kom frisk, og giv et lift, hvis nogen kommer fra eller igennem Holstebro. :P

    SvarSlet