torsdag den 14. marts 2013

Tanker en dag før J-Popcon

Vi er nu kun en dag fra J-Popcon, og jeg må indrømme, at jeg faktisk alligevel er begyndt så småt at glæde mig. ^^; Det er dog ikke kun connen i sig selv, jeg ser frem til, men lige så meget de ting, der følger med, eller hvad man nu skal sige. Jeg glæder mig til at gense folk, som kommer til connen, jeg ikke har set i lang tid – jeg glæder mig selvfølgelig også til at se dem, jeg ser oftere. Som en af dem i ”den ældre” generation, går jeg ikke rigtig til conner for a møde nye mennesker og få nye venner. Jeg snakker skam gerne med folk, jeg ikke kender i forvejen, men jeg kommer mest for at se dem jeg allerede kender. Det skyldes nok, at jeg gennem mine snart 7 år i fanmiljøet har fået skabt mig en social omgangskreds, så jeg har ikke samme "behov" længere.

Siden jeg begyndte at arrangere SVScon, har mit syn på conner og min conoplevelse også ændret sig. Jeg ser nogle andre ting, som den almindelige deltager måske ikke tænker over. Det er også mere atypiske ting, som jeg er nysgerrig omkring f.eks. opsætningen af check-in - jeg hører forresten, at der vil være forbedringer på denne front i år. Jeg vil i det hele taget gerne om ”bagved” og se, ved de conner jeg deltager i. Jeg synes, at det er interessant at se, hvordan andre løser de forskellige opgaver, der er i forbindelse med en con. Af og til får jeg også inspiration til ting, vi kan bruge til SVScon. Det kan både være praktiske ting og events. F.eks. fik vi idéen til at lave en Timeline quiz til J-Popcon 2011, som vi så udviklede på og gjorde til vores egen. J-Popcons Timeling quiz fra 2011 og SVScons har således kun navnet til fælles – opbygningen er vidt forskellig.

Programmet er jo blevet offentliggjort, og jeg kan se, at J-Popcons eventgruppe har nogle af de samme tanker, som vi har i SVScons eventteam - i hvert fald ud fra eventnavnene at dømme. Umiddelbart ser der ud til at være en god variation af events - og der kom også flere end 18, så det er godt at se. Jeg har endnu ikke udvalgt mere end et event, som jeg gerne vil deltage i. Det er foredraget med Kuroda Akira omkring livet som manga-ka. Så kan man også passende gå ud og spise bagefter. ^^ Jeg ville også gerne have været med til soundtrack quizzen, men den ligger sammen med lørdagens forpremiere på Oppe på Valmuebakke, som jeg har købt billet til. Jeg regner med at nærstudere programmet senere i dag. Det skal printes, og så skal de events, jeg helst vil deltage i overstreges med overstregningspen - ja, jeg er en meget organiseret og struktureret condeltager. ^^; Da der jo ikke er en beskrivelse af alle events, må jeg ud fra navnet gætte på, om det er noget, jeg har lyst til at deltage i.

Der skal nok komme nogle blogindlæg om J-Popcon efter connen engang i næste uge. Jeg tror, jeg kommer til at gøre ligesom med Genki, hvor jeg først skrev en conrapport om mine personlige oplevelser og dernæst et blogindlæg, hvor jeg evaluerede forskellige områder til connen.

1 kommentar:

  1. Jeg glæder mig til at se dig :) Forhåbeligt støder vi på hinanden!

    SvarSlet