fredag den 29. marts 2013

Aprils events

Dette bliver sidste omgang af Månedens events. Det er en beslutning, jeg har truffet af to primære årsager. 1. Cosplay walks er svære at grave frem på Facebook, de planlægges som regel kun en 2-3 uger ud i fremtiden, så de kommer ofte ikke med alligevel, desuden virker det mest til at være for eksisterende "tilhængere". 2. De større events har ofte tilmeldingsdeadline, før de optræder i Månedens events, hvilket betyder, at man skal kende til dem på forhånd for at nå og komme med - og så er listen jo ikke til meget hjælp. Så af disse to grunde har jeg valgt at droppe konceptet. Jeg vil i stedet lave dedikerede blogindlæg om nogle af de større events i god tid, så man kan nå at tilmelde sig dem.

So here we go; sidste udgave af Månedens events:

MangaZone i Aalborg mødes hver mandag.
Taiyotaku i Viborg mødes hver anden torsdag.
Otaku Batsu Aarhus (OBAA) i Århus mødes den anden lørdag i hver måned.
Anime i Odense (AIO) i Odense mødes hver fredag.

Fredag den 5. april - søndag den 7. april: Kita Træf 13.1
Sted: Huset, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg
Pris: 69 kr. for et måltid i Husets kantine, hvis man er medlem. Halvt medlemskab koster 50 kr. og fuldt koster 100 kr.
Stort Kita Træf med quizzer, konkurrencer, forskellige områder og hyggelig spisning i Husets kantine. Der er mulighed for at overnatte. Til træffet vil der være mulighed for at spille forskellige konsol, bræt- og kortspil. Der er også et temarum, hvis indhold variere fra træf til træf. Man kan også sætte sig og tegne eller bare hyggesnakke med andre animenørder. Står man ikke allerede på deltagerlisten, kan man desværre ikke nå at være med i denne omgang.

Fredag den 12. - søndag den 14. april: Anime Higashi Træf 3,0
Sted: Langå Skole, Gydevej 3, 8870 Langå
Pris: 95 kr.
Træffet byder på et par quizzer, fællesspisning, Werewolves, karaoke, kortspil og meget mere. Om fredagen vil der desuden være ekstraordinær generalforsamling for at rette et par vedtægter til.

Fredag den 12. - søndag den 14. april: Cosplay Meet-Up / Ringkøbing
Sted: Isagervej 37, Ringkøbing
Dette er et meet-up privat hos en pige ved navn Sarah Ekelund. Der er et maks. på 15 personer. Hun har selv delt det i Walk DK gruppen på Facebook, så jeg går ud fra, at det er for alle. Weekenden vil byde på hygge, gaming og anime eller ponyer... XD

Søndag den 13. april: Esbjerg Cosplay Walk
Mødested: Esbjerg Banegård kl. 12
Cosplay walk, hvor jeg fornemmer, at der vil være en del gengangere blandt deltagerne, da der i beskrivelsen står, at de gør, som de plejer. Turen går gennem gågaden, hvorefter der spises frokost, og så slutter turen i byparken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar