torsdag den 12. december 2013

Foråret byder på MIYAVI og Final Fantasy

Foråret byder på to for mange i fanmiljøet yderst interessante men også meget forskellige koncerter.

Mandag den 17. marts kl. 20.00 er der koncert med MIAYVI i Koncerthusets Studie 2. Almindelige billetter koster 200 kr. Derudover sælges der et begrænset antal VIP-billetter, som bl.a. indeholder en meet 'n greet. Disse koster 395 kr. Du kan læse mere i DR's egen pressemeddelelse. Du kan også tilmelde dig eventet på Facebook.

Hvis dit kendskab til MIYAVI er begrænset ligesom mit, kan du læse mere på Wikipedia. Han har dog også en ganske udmærket engelsk hjemmeside

Jeg kender som sagt mest MIYAVI af navn og har derfor ingen planer at om tage af sted til koncerten. Desuden ligger det 11 dage før J-Popcon, som der skal spares sammen til. Det kunne ellers have været cool, hvis J-Popcon havde ligget en weekend tidligere. Så kunne folk være taget til J-Popcon og blevet i København en dag ekstra og så være taget til MIYAVI koncert om mandagen.


Koncert nr. 2 er i en helt anden boldgade. Aarhus Symfoniorkester inviterer indenfor til Final Symphony, som er en koncert med symfonisk musik fra Final Fantasy-spillene VI, VII og X. Det foregår sjovt nok også i en uges afstand fra en con. Koncerten spilles nemlig fredag den 9. maj kl. 19.30, og SVScon finder jo som bekendt sted den 2-4. maj. Som man nok kan regne ud baseret på, hvem der giver koncerten, så finder den sted i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus. Billetter kan købes til enten 210 kr. eller 150 kr. Der kan læses mere om koncerten på Symfoniorkestrets egen hjemmeside.

Selvom jeg aldrig har spillet Final Fantasy-spillene (shame on me - I know), så har jeg hørt noget af musikken derfra af andre veje og stiftet bekendtskab med Nobuo Uematsus musik gennem filmen Final Fantasy: Advent Children og animeserien Guin Saga. Så jeg går da lidt og overvejer, om jeg skulle udvide min kulturelle horisont og tage af sted, nu da det ikke er længere væk.^^

1 kommentar: