torsdag den 24. april 2014

Der er altid nogen, som skal brokke sig...

Da vi i går aftes annoncerede, at der nu var helt fyldt op til dette års SVScon, kom der nogle utilfredse kommentarer. 13 minutter gik der, før den første kom. Det havde dog også undret mig, hvis der slet ikke kom nogen. XD Utilfredsheden gik på flere områder. Jeg vil lige understrege, at bloggen her IKKE er udtryk for SVScons officielle holdning, men helt og holdent min egen personlige.

Der var en, der ikke kunne forstå, hvorfor tilmeldingen stadig var åben, så der var flere, der kunne tilmelde sig, end der er plads til. Det, syntes hun, var for dårligt. Hun har dog i mellemtiden fjernet sine kommentarer. Jeg synes, at vi har gjort rigtig meget for at understrege, at ens plads først er sikret, når ens betaling er blevet registreret. Folk skal dog måske lige have den vendt i hovedet, så de også er med på, at det jo betyder, at der sagtens kan være flere tilmeldt connen, end der er plads til. Hvert år er der flere, som tilmelder sig, men som aldrig får betalt, fordi de finder ud af, at de ikke kommer alligevel. Af den grund har vi valgt, at en tilmelding (som der ikke er betalt for) ikke skal spærre en plads. Hvis tilmeldingen skulle have været lukket, da den ramte 1200 tilmeldte, skulle dette faktisk være sket omkring den første uge af april. Der var et par andre, som også mente, at det var for dårligt, men der var også en større gruppe, som tog SVS i forsvar og bl.a. skrev, at der havde været flere udmeldinger om, hvor mange pladser, der var tilbage.

En anden sprugte, om der ikke bare kunne laves flere pladser, hvilket der jo rent faktisk blev gjort i forhold til sidste år - 200 pladser mere. Vi arrangører snakkede sammen efter SVScon 2013 og besluttede os for, at vi godt kunne åbne op for 200 mere. Jeg tror dog ikke, at nogen af os på daværende tidspunkt regnede med, at der ville komme 200 mere, for der kom jo ikke flere sovepladser. Så de ekstra 200 skulle selv finde ud af noget med overnatning. Det har de så åbenbart også gjort. XD 

Lokationen blev også taget op. Hvis det er Sportscenter Herning, der er skyld i begrænsningen, kunne der så ikke rykkes til noget større, så alle kunne komme med...? Jo, vi flytter da lige connen et andet sted hen en uge før. *sarkasme* (hvis du er i tvivl :p) Ej, jeg går ud fra, at personen mente til næste år. SVScon har dog ingen intentioner, om at flytte lokation. Kai Lodahl (halbestyreren) er guld værd for os. Desuden har det aldrig været SVScons ambition at blive en con med plads til flere tusind ligesom J-Popcon og Genki. Vi vil hellere lave en god og hyggelig con for et mindre antal end at jage et stort deltagerantal og skabe usikkerhed omkring planlægningen af connen. Der følger altid en risiko og en usikkerhed med at flytte lokation, og vi føler ikke, at det er det værd. Jo, det kunne da være fedt at afholde en con i Herning Kongrescenter, men jeg tvivler på, at deltagerne er interesseret i at betale for at være sådan et sted. Alene lejen af teatersalen koster garanteret det samme som hele Sportscenter Herning. Og prisen er noget vi tænker over, da deltagerne jo typisk ikke har særlig mange penge at gøre med. Jeg synes også, at det er lidt sjovt at tænke på, at hvis man i år kom med under tidlig betaling, kostede hele SVScon faktisk det samme som 1 dag til J-Popcon.

Jeg kan da godt forstå, at man synes det er surt, hvis man ikke nåede at komme med. Det er da træls at gå glip af det, som mange ser som et af årets højdepunkter, og som mange af ens venner måske skal med til. På den anden side tænker jeg også, at hvis det betyder så meget for en, så burde man altså også have tilmeldt sig og betalt i god tid, så man var sikret en plads. Hvis man virkelig gerne vil noget, så bør man da gøre alt for at sikre, at man kommer med - i dette tilfælde; være tidligt ud. Folk har haft over 3 mdr. Og ja, hvis der er 1400, der vil med, så vil der altid være nogle, som ikke når det, men det er bare bad luck. Det er jo ikke, fordi det kommer som en overraskelse, at der er et maks. og at der har været få pladser tilbage.

1 kommentar:

  1. Super godt indlæg. Så er det virkelig ikke kun mig, som krummer tæer, når folk brokker sig i kommentarerne.

    De kan vel heller ikke forvente at de, til en udsolgt koncert, lige flytter lokation og laver flere pladser!

    Men man kan desværre ikke forvente meget af alle, og der er altid nogle som har noget at brokke sig over!

    SvarSlet