mandag den 21. april 2014

SVS-påskecamp 2014

I dag er der kun 11 dage til SVScon. Jeg kan slet ikke forstå det. Det virker helt uvirkeligt for mig. Her i påsken fik vi dog gjort et rigtig godt indhug i forberedelserne til connen. Vi holdt nemlig påskecamp hjemme hos Morten og jeg. Påskecamp startede vist for 2 år siden, hvor vi valgte at sætte os sammen en lille gruppe fra eventteamet, fordi vi skulle have printet og lamineret flere 100 sider til Timeline quiz. Siden da er campen blevet udvidet til at inkludere forberedelser til flere events - primært lydoptagelser, printning, laminering, udklip og testning af quizzer. Derudover lavede vi også nogle ting til connen generelt i år.

Morten og jeg havde stillet tre borde op i stuen, som hver fungerede som en arbejdsstation. På det ene bord stod de to printere, det andet bord fungerede som "efterbehandlingsstation" med laminerings- maskiner og senere skæremaskine, og på det store spisebord sad folk med computere og kunne også sidde lave diverse andre ting. Vores "kontor", hvor vores to stationære står, blev brugt til lydoptagelser, og når folk skulle lave noget ved en computer, og de ikke selv havde en med. 

Der var en huskeliste med omkring 20 punkter på for påskecampen. Inden campen havde jeg været lidt spændt på, hvor meget vi ville nå, men jeg blev faktisk positivt overrasket. Allerede efter den første dag havde vi gjort et rigtig godt indhug i listen. Der skulle så heller ikke lamineres så mange nye billeder til Timeline quiz, som jeg først havde troet. Der var dog også nogle få ting, som vi ikke kunne gøre helt færdige. F.eks. får hvert medlem af eventteamet en eventmappe indeholdende tidsplan, templates for de events han/hun skal afholde, diverse andet papirmateriale der skal bruges til eventene og gavekort til præmier. En eventtemplate indeholder alt den praktiske information om et event heriblandt hvem der er vært, lokalet som eventet afholdes i, forventet klargørings-, afviklings- og oprydningstid, eventuel assistance og en baggrundsbeskrivelse af eventet. Under assistance vil vi gerne skrive navnene på de specifikke gophere, som skal hjælpe til, men da vagtplanen ikke er blevet endeligt godkendt, kunne vi ikke gøre det endnu. 

Sidste år lavede vi også første udkast til tidsplanen til påskecamp, men da påsken i år faldt meget tæt på connen, kunne det ikke lade sig gøre af hensyn til trykning af conbogen. Sidste år var der 31 dage til SVScon, da jeg skrev mit indlæg om påskecamp. Måske er det også derfor, at jeg synes, det er så uvirkeligt, at SVScon er så tæt på.

Det er ikke alle opgaver til påskecamp, der er lige spændende, men det skal jo gøres, og det er lidt sjovere i godt selskab.^^ Desuden slipper man også for at sidde til connen og stresse over såkaldte "småting". Vi har f.eks. fået klargjort check-insedler til dem med soveplads og specialskilte til bl.a. arrangører og eventteam. 


Jeg har flere gange tænkt, at "det" laver jeg lige til connen fredag formiddag, men der dukker ALTID noget andet op, så man ikke har så meget "fritid" til "sine egne ting". Så vi forsøger at være på forkant og få forberedt mest muligt, selvom noget af det som sagt kan forekomme som småting.

Påskecamp var super hyggeligt, og samtidig fik vi en masse fra hånden. At afholde påskecamp på denne måde forudsætter selvfølgelig, at nogen gider og har plads til at kunne lægge hus til. Derudover skal man jo også selv have kontorudstyret, og hvad der ellers skal bruges. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar