lørdag den 10. maj 2014

SVS-conrapport del 3: søndag og oprydning

Om søndagen var mit eneste event faktisk SVScons fremtid. Det betød, at jeg havde god tid fra morgenen. Før morgenmad smuttede jeg op til Cille i Eventrum 1. Hun var ved at gøre klar til De Forbudte Ord, som jeg var ret spændt på, hvordan folk ville tage imod. Efter morgenmaden nåede jeg heldigvis også at se det sidste af det. Der var fire hold med fire deltagere på hvert. De Forbudte Ord gik ud på, at man skulle beskrive en anime eller manga uden at sige titlen, personers navne og nogle udvalgte "forbudte" ord, og så gjaldt det for ens hold om at gætte anime'en eller mangaen. Det så ud til at fungere ret godt, selvom der blev lagt en masse titler til side, fordi folk åbenbart ikke kendte dem. Maream og Stine havde dog et ret godt samarbejde i gang. Maream beskrev, hvorefter svarene kom tørt fra Stine, som var det indlysende. "Fairy Tail, Hellsing, Kaichou wa Maid-sama" osv. lød det. Jeg fik efterfølgende af vide, at der var nogen, som havde fået papirlapperne og så selv havde leget videre, da eventet var slut. Succes ^^ Bagefter stak jeg hovedet ind i Eventrum 2 til Det skete i de dage. Det var meningen, at der skulle have været 5 hold med X antal deltagere på hvert, men der var kun mødt fem mennesker op, så de dystede bare mod hinanden. XD Det var lidt en skam, men quizzen så ud til at fungere godt. Derefter gik jeg en tur rundt på connen, snakkede lidt med folk, ryddede lidt op i receptionen, annoncerede nogle ting over højtalerne (som åbenbart ikke virker i cafeterieområdet længere...?) - hvad man nu lige kan finde på at ordne. Senere gik jeg et smut forbi Hvem er ældst?, som også er en ny quiz. Klikkeren til at skifte slides med var løbet tør for strøm, og det lød til at præsentationen havde drillet lidt i starten, men ud over det forløb quizzen vist fint, og den blev godt taget imod. Jeg var også kort forbi både Stratego, Høvdingebold og Hikkikomori-foredraget. Det var rart at have mulighed for at komme rundt til lidt flere events og se, hvordan de gik.
I år havde jeg også mulighed for at opleve hele Hobo Cosplay. Det er nok et af de bedste påfund, der har været i SVS-regi (tak Kevin), og det trækker også mange mennesker til. Vi havde samlet en masse forskellige ting bl.a. plastikposer i forskellige farver, diverse rengøringsklude, sølvpapir, pap, snor, en drage, defekte Attention Shark-dele og et lyserødt liggeunderlag. Deltagerne havde så 5 minutter til at rage ting til sig og sammensætte et cosplay. Hver gruppe fik også en rulle tape og en saks. I år havde vi desuden fået doneret noget pap fra Alle har brug for Ken-gruppen fra SVScosplayshow. Det er virkelig interessant og underholdende at se, hvor kreative folk er. Der blev f.eks. lavet et stykke sushi med laks og chili-mayo, Olaf fra Frozen og Jack Frost fra Rise of the Guardians.
Derefter var det tid til connens sidste event: SVScons fremtid, som dog egentlig mere blev en evaluering af connen. Der var mødt en 15-20 stykker op. For første gang var også både Verner og Steen med. Sema var dog taget hjem, men Juliane tog noter. Der var ikke såå... mange, der havde noget at melde ind med, men der var nogle gode forslag indimellem, som vi vil se på. Vi sluttede ca. 15:10, og connen lukkede kl. 15. ^^;
Tidligere på dagen havde jeg fået af vide af Flemming, at der kun var 12 gophere, der blev og hjalp med oprydningen. Resten ville smutte inden kl. 16. 12 mennesker til alt det her... det slog mig lidt ud. Jeg havde dog glemt, hvor mange "vi" egentlig er, som ikke tæller med blandt gopherne. De var også nået virkelig langt med oprydningen i Multihallen, da vi kom derned. Så jeg blev meget positivt overrasket. Der blev godt nok gjort en god indsats under oprydningen, må jeg sige. Steen havde givet dealerne besked på, at de skulle være ude senest kl. 16, men da vi ramte det klokkeslæt, var der stadig to dealere, som var ved at snøvle sig færdige. Jeg tror først de blev færdige engang efter kl. 20. *suk*
Vi havde egentlig forsøgt at lægge en slagplan for, hvordan transporten af ting væk skulle forløbe, men den plan skred, eftersom Verner skulle kører to gange med sofaer og ikke en, som han først havde sagt. Dernæst brød den lejede varevogn sammen. På det tidspunkt var det meste faktisk ryddet, men vi manglede stadig at transportere næsten alt væk. Det er bare lidt svært uden et køretøj. Så vi besluttede os for at tage maden på det tidspunkt. vi havde faktisk været hele 30 til oprydningen - virkelig fedt! Efter vi havde spist, daffede en del hjem, men det forstår jeg også godt, for det var begrænset, hvad de mere kunne hjælpe med. Heldigvis kunne vi låne en anden varebil af Shell, hvor vi havde lejet den, der var brudt sammen. Det hjalp os også gevaldigt, at min kære far kom med trailer og tog pavilloner og telt med tilbage - yay far! Det sparede os i hvert fald for en time. Så lige pludselig gik oprydningen faktisk hurtigt. For første gang var jeg heller ikke blandt den sidste gruppe, som forlod sportscentret. Det skyldtes også, at læsset hjem til Morten og jeg ikke var det sidste, som det plejer. Det sidste læs skulle hjem til Verner, men det var også ham, der skulle sørge for at aflevere bilen. Det var virkelig underligt at gå derfra før alt var ryddet. Sidste år forlod sidste hold sportscentret 21:45 og kørte på Burger King. I år kørte Morten, Martin, Flemming, Juliane, Susanne og jeg derfra før kl. 21. Det betød dog ikke, at jeg kom tidligere i seng i år. XD Vi sad vist og snakkede til den var omkring midnat. Jeg følte mig dog ikke helt så udkørt, som jeg har gjort tidligere år, hvilket var rigtig rart. 

Det var så slut på min SVS-conrapport 2014. Jeg håber, at I har nydt "at komme med om bagved". Delene er lidt kortere i år, da jeg har forsøgt at skrive mere overordnet. Tak til Rasmus Jespersen for billedet af mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar