fredag den 31. august 2012

Årets sidste store HAF-event

Herning Anime Forening eller bare HAF afholder om en uges tid det sidste store event i år. Derefter vil der kun blive afholdt et lille kommaevent engang sidst i november. Lad os starte med nogle hurtige fakta:

Tidspunkt: 7-9. september
Sted: Kulturellen, Herning
Pris: 70 kr. (35 kr. hvis man er gopher)

HAF afholder som sagt to typer events, og dette er af den store slags. Det betyder, at der er plads til et større antal deltagere (over 100), at HAF har forberedt nogle aktiviteter i form af quizzer og konkurrencer, og at det koster noget at deltage. De små kommaevents er gratis at deltage i, fordi der ikke går særlig meget reel planlægning forud. Der er heller ingen udgifter i forbindelse med bl.a. præmier og armbånd.

Til HAF Event 16 vil der være mulighed for at tegne, spille bræt- og kortspil (medbragt privat), se anime, game og ellers bare hygge sig med en masse ligesindede. HAF sørger for at stille nogle ting til rådighed i form af bl.a. Kinect, skærme og så medbringer bestyrelsen også nogle ting som PS3 og Wii, men man er velkommen til selv at medbringe f.eks. Wii spil, brætspil o.lign. Det skal bare markeres med navn. Man er velkommen til at komme i cosplay, men der er ingen events eller konkurrencer, som fokuserer på det. Der er mulighed for at overnatte, man skal bare selv medbringe sovegrej. Læs mere på HAF's hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig. HAF har for nylig fået ny hjemmeside, men de gamle brugere fra selvbetjening er blevet ført med over.


Pt. er der 59 tilmeldte, så der kommer nok en 60 deltagere, hvilket vil være en stigning på 10 fra det sidste store event. Det er et godt tegn, da det ellers er gået nedad med deltagerantallet til HAF de sidste gange. Måske har det hjulpet at eventet denne gang har været på Facebook også, så det kan være, at vi skal til igen at overveje om HAF skal have en gruppe eller side på Facebook. Jeg har dog senere opdaget, at Event 15 også var på Facebook. XD Så jeg ved ikke hvad det skyldes.
Hvorom alt er, der ser i hvert fald ud til at komme en del nye denne gang, som sikkert har opdaget det pga. Facebookeventet. Der er over 15 nicks på listen over tilmeldte, som jeg ikke lige kan gennemskue, hvem tilhører. Jeg er spændt på at høre, hvad de synes om HAF, og hvordan de egentlig har hørt om foreningen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar