onsdag den 24. april 2013

Den sidste almindelige uge før SVS

9 dage til SVScon

I får en masse indlæg om SVScon for tiden. Jeg forsøger dog at smide nogle ikke-SVS-relaterede indlæg ud ind imellem også. Jeg ved godt, at mine indlæg om Copenhagen Comics og Sakura festival var ret tynde, men dels har jeg aldrig deltaget til dem, og dels fylder SVS altså bare meget i min hverdag (og mit hoved XD) for tiden. Så jeg håber, at der stadig er nogle, som gider læse med trods mine mange rants om SVS.

Vi er nu tre dage inde i den for mig sidste almindelige uge før SVScon – for næste uge bliver bestemt ikke almindelig, når man er arrangør. Det er nu heller ikke, fordi denne uge er helt almindelig.
I mandags kom SVScon meget tæt på vores maks. og valgte derfor at lukke for tilmeldingen og bede folk om at stoppe med at indbetale penge. Det skabte efterfølgende en del aktivitet på især vores forskellige mails – primært tilmelding@svscon.dk men også Facebook. Dog var der ikke nogen som gik totalt amok – et par gik i panik. Morten og jeg sad nærmest ikke og lavede andet i mandags end at ordne betalinger, venteliste/sovepladser og besvare mails. Til sidst havde jeg bare ikke mere sugar coating i mig – ikke at jeg besvarede uhøfligt, jeg nøjedes bare med at skrive korte og konkrete fakta uden at pakke det pænt ind.
I går var der også en del ting, der skulle rodes ud med hensyn til tilmeldingen, de sidste betalinger og sovepladserne. Jeg var først hjemme ved 18:30-tiden, og så gik resten af aftenen med det og at arbejde på manuskript og PowerPoint til Velkomst - jeg håber virkelig, at folk vil synes om idéen.
Over de næste dage burde der komme mere ro på. Nu er der jo lukket. Tænk, at vi endte med at slukke lukke 1,5 uge før connen. I de seneste par uger kunne jeg godt se, at det var den retning vi gik i, men jeg synes stadig, at det er lidt vildt. Jeg ved godt, at SVScon er den mindste af de tre store conner – men stadig!

Nu virker det lidt latterligt, at jeg i januar-februar gik og frygtede, at vi ville få færre deltagere. På den anden side synes jeg, at min frygt var begrundet. Bl.a. af den grund er det virkelig fedt at se, at folk stadig har valgt at tage til SVScon selvom J-Popcon rykkede til marts. Jeg er utrolig glad for og stolt over den opbakning SVScon har fået af deltagerne. Det er et af de tilfælde, hvor det er rart at blive modvist - især i så høj grad. ^^ Jeg håber, at den kommende con vil leve op til forventningerne - vi arbejder i hvert fald hårdt på at skabe en god con.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar