fredag den 12. april 2013

Forventninger frem mod SVScon 2013

21 dage til SVScon!

For at se frem mod SVScon 2013 fra lidt forskellige vinkler har jeg lavet 3 små interviews med forskellige personer omkring deres forventninger til connen. Deres indgangsvinkler er vidt forskellige. Den første er en helt almindelig deltager, den anden er en gopher, og den sidste er medlem af eventteamet. Det lykkedes mig desværre ikke at finde en SVScon-førstegangsdeltager til Kita Træf 13.1, hvor jeg lavede de tre interviews.


Interview med Marie-Louise


Hvornår har du tidligere deltaget i SVScon?
Siden 2009

Fortæl lidt om dine tidligere SVS-oplevelser.
Jeg synes, at flytningen fra Kulturellen til Sportscenter Herning både gav mere plads men også samling på connen. I 2009 lå sovesalen jo et stykke væk fra selve connen. Jeg synes også, at connen har udviklet sig meget. Jeg er dog glad for, at der er events, som er blevet bibeholdt.

Hvorfor deltager du?
Jeg kan godt lide at cosplaye. Jeg synes, at SVScon er et "intimt" og hyggeligt sted. Til connen kan jeg også se venner fra hele landet. Så for mig er SVScon et sted, hvor jeg kan kombinere det sociale og min glæde for cosplay.

Hvad er dine forventninger?
Jeg skal sove på Danhostel i år, så jeg forventer at få en bedre nattesøvn. :) Jeg tror, at det bliver en hyggelig con - også  selvom nogle af dem, jeg kender på Sjælland, desværre ikke kommer.

Hvad ser du mest frem til?
At gense venner som kommer langvejs fra. Jeg er også spændt på at se, hvem der skal optræde i SVScosplayshow. I mine øjne er showet connens højdepunkt.

Hvilke events vil du gerne deltage i?
Jeg må indrømme, at jeg ikke ved så meget om de forskellige events endnu. Jeg kigger dog nogle gange  programmet igennem på forhånd hjemmefra, så jeg ved, hvad der er interessant. Paneler er noget af det, jeg plejer at se.


Interview med Andreas

 

Hvornår har du tidligere deltaget i SVScon?
Jeg var deltager for første gang i 2010, og siden 2011 har jeg så været gopher.

Fortæl lidt om dine tidligere SVS-oplevelser.
Det er meget hyggeligt. Både som deltager og som gopher er der noget at lave. Jeg har altid været godt underholdt til SVScon.
 
Hvorfor valgte du at melde dig som gopher?
Hele min omgangskreds var involveret i connen - så jeg ville da også være med.

Hvad er dine forventninger?
At det bliver underholdende - ligesom de andre år. At der bliver en masse og lave - igen ligesom de andre år.

Hvad ser du mest frem til?
At se et arrangement, som man har bidraget til, blive en succes. Højdepunktet bliver når oprydningen søndag er ved at være færdig, og man kan sige: "Det gik godt."

Er der nogen events du håber på at deltage i?
Nej. Jeg vil egentlig bare gerne bruge tiden på at hjælpe til - selvfølgelig også med at sætte events op, hvis det bliver aktuelt.

Har du nogen favorit gopheropgave?
Opgaver med frihed under ansvar.


Interview med Juliane


Hvornår har du tidligere deltaget i SVScon?
Siden 2011 og som eventteam fra start.

Fortæl lidt om dine tidligere SVS-oplevelser.
Første år lavede jeg kun 2 events, hvilket var en god start. Det var måske lidt en ulempe, at jeg ikke havde deltaget i connen før. Jeg vidste nemlig ikke rigtig, hvor ting var, og hvordan det hele fungerede. Jeg havde nemlig kun deltaget til J-Popcon og Genki.

Hvorfor er du medlem af eventteamet?
Jeg har ændret syn på, hvad der er sjovt til en con. Nu synes jeg, at det er sjovt at lave noget i stedet for bare at deltage. Jeg synes, at det er godt at se andre have det sjovt med det, man har planlagt.

Hvad er dine forventninger?
At det bliver travlt - men sjovt! Jeg tror, at connen kommer op på det maks. deltagerantal på 1000, og at SVScosplayshow nok skal få tilstrækkeligt med grupper. Jeg forventer også at komme til at sove godt på Danhostel. :)

Hvad ser du mest frem til?
At kommandere med gopherne. :p At se frugten af ens arbejde - altså de dele jeg har været med til at lave. Folks reaktioner på conbogen, som jeg håber, er positive. Af mine egne events ser jeg mest frem til Caterpie-løb, som jeg håber, der dukker mange mennesker op til. Af "andres" events ser jeg frem til Who's your daddy? og Stifinder. SVScosplayshow er et fint samlingspunkt for deltagerne, men for mig er det ikke vildt vigtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar