torsdag den 4. april 2013

Geekcore - ny multicon

Fanmiljøet har fået endnu en con – Geekcore. Den vil dog ikke kun fokusere på anime, manga og cosplay, men vil i stedet være en såkaldt multicon og favne både tegneserier, rollespil, fantasy, gaming, film & tv, sci.fi. og litteratur. Det giver god mening, da mange i fanmiljøet i forvejen har interesser i et eller flere af disse områder. Man kan da også se til de nuværende conner, at der hele tiden sniger sig mere og mere cosplay fra andet end anime, manga og japanske spil ind.

Personligt kunne jeg godt finde på at tage til en dansk multicon for bare lige at se, hvordan det er. Jeg har jo allerede været til en udenlandsk i form af MCM London Expo. Jeg synes, at det bliver spændende at se, hvordan Geekcore bliver udformet. Der er ikke særlig meget praktisk info på hverken hjemmesiden eller Facebooksiden endnu, så derfor skal jeg i gang med at lave et interview med Geekcore, som forhåbentlig kan gøre mig og jer læsere lidt klogere.

Indtil videre er der annonceret sted og datoer – og det er hvis det. Ligesom til mange andre københavnske arrangementer, så kommer Valby Kulturhus til at danne rammen om den første Geekcore, der finder sted den 17-20. oktober i skolernes efterårsferie. Dermed får miljøet altså sin første 4-dags con.

Geekcore kommer dermed til at ligge 2 uger før Kita Træf 13.2 og 3 uger før KōyōCon. Så vi kommer måske til at se et efterår i miljøet, hvor sjællænderne tager til Geekcore, jyderne til Kita Træf og/eller KōyōCon, og fynboerne bliver måske sådan 50/50. Jeg skal da love for, at der er rift om at fylde tiden omkring J-Popcons gamle placering. Hvis man troede efteråret ville blive tomt og kedeligt uden J-popcon, så ser det godt nok ud til, at man tog fejl.

1 kommentar:

  1. Det e ret træls at Geekcon ligger lige der, men det er så spændende den er kommet! :)

    SvarSlet