torsdag den 6. december 2012

An invitation to enjoy Kyoko at "the Ball"

Udenfor ligger sneen hvid. Indenfor er nisserne kommet op. Kalenderlyset tændes hver dag. Skrabekalenderen bliver skrabet og pakkekalendergaverne pakket op. Det kunne give mig lyst til at have valgt en mere julet anime, men lige i dag er det ret ligegyldigt, for jeg har glædet mig til denne episode af min animejulekalender.

Wuhu, så er første "story arc" i gang for fulde omdrejninger! Hele denne episode er intens, og hver scene bidrager til historiens udvikling. Hvert eneste minut bliver udnyttet, hvilket nok også er en af grundene til de ekstreme stemningsskift - den anden er Kyokos splittede personlighed.


Ruriko viser sit sande ansigt, hvilket vækker hævntørsten i Kyoko igen. Det var virkelig ikke gået op for hende i forrige episode, at hun bare blev udnyttet. Rurikos arrogance leder dog til en mulighed for Kyoko, som episodens titel også hentyder til. Spændingen mellem de to piger vokser hele episoden igennem, og der flyver vibrationer af had gennem luften.


Kyoko er i fuld vigør, hvilket er en fryd at opleve. Nu bør man efterhånden ikke bare se serien for humoren men derimod for Kyoko - som selvfølgelig også bidrager til humoren! Jeg vil helst ikke fortælle for meget om, hvad der sker i denne episode, da jeg synes, at det skal opleves. Jeg har også forsøgt at vælge snapshots, der ikke afslører for meget. Der er ellers så mange gode øjeblikke i denne episode. Jeg vil bare sig: "Glæd jer til at se den og slutningen på "story arc" 1 i eps. 7!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar