fredag den 21. december 2012

The Ones Who want to outdo

I dag er der julewalk i Århus. De starter 13.30. Læs mere på Facebook, måske kan du nå at komme med.


Rens problem med at spille troværdigt skuespil i kærlighedsscener belyses mere i starten af denne episode. Direktøren for LME mener, at grunden til Rens problem er, at Ren aldrig har været virkelig forelsket. Han har datet og behandlet pigerne godt, men han har aldrig haft dybe følelser for dem. Uden at have oplevet disse følelser, hvordan skal Ren så kunne udtrykke dem i sit skuespil. Direktøren mener, at Ren bare vil ende med at kopiere den første udgave af Tsukigomori / Dark Moon, og sådan kan man ikke overgå originalen.

Kyoko derimod går i spåner, da hun opdager, at hendes rolle slet ikke passer til hendes forbillede af en rig fornem ung pige.

 
Hun overvinder det dog, da hun finder ud af, at Ren tager rollen i filmen, hvilket betyder, at hun kan få lov at opleve hans skuespil helt tæt på. Kyoko har dog aldrig før prøvet at bygge en karakter op, som det kræves i denne film. Så hun er usikker omkring, hvordan hun skal spille sin rolle. Den usikkerhed gør, at hun forfalder i sine egne tanker og kludre i det allerede under sin første scene. Derefter bliver hun sat på prøve af hende, der spillede Kyokos rolle i originaludgaven, for hun bifalder på ingen måde Kyoko. 


If looks could kill... men så igen, så ville der have været temmelig mange dødsfald i denne her serie... XD

Ingen kommentarer:

Send en kommentar