søndag den 16. december 2012

Facade vs. true self

Så blev det 3. søndag i advent. Nu er der kun 8 dage til jul. Jeg synes godt nok at tiden flyver af sted. Hvad angår julegaver, så er jeg godt med. Jeg mangler kun 4 "små" gaver, og så har jeg en gave liggende, som skal pakkes ind. Så jeg har ikke stress på den front.


Vi starter, hvor vi forlod Kyoko - under Ren... Det både lyder og ser lidt forkert ud... XD Han nægtede som sagt at pleje sin forkølelse og ender derfor med at kollapse oven på Kyoko. Hun får dog Ren til at rejse sig på en ret uventet måde, som endnu en gang viser, hvor meget han går op i sit arbejde og sit skuespil. Det har Kyoko stor respekt for, og hun prøver i stedet at støtte ham og pleje ham, da arbejdsdagen er slut.

Kyoko og Ren er og bliver dog et umage par, der altid leverer sjove øjeblikke i løbet af en episode. Det hjælper nok heller ikke, at Kyoko har svært ved at styre sig selv, når Fuwa Shos navn bliver nævnt.


I sidste episode var det især Kyoko, der opdagede nye sider af Ren. Det fortsætter det skam også med her i dag, men Ren begynder også langsomt at se Kyokos sande væsen. Han bliver i stand til at se ud over hendes hævntørst. 

Det er måske ikke starten på et venskab men nok mere en bedre forståelse for hinanden - måske også en nyfunden ømhed. Det bliver i hvert fald klart for dem begge, at der er mere bag facaden hos den anden, end først antaget. Det er også rart bare at se den blide Kyoko. Jeg kunne heller ikke lade være med at smile, da hun fortæller om, hvorfor hun nu gerne vil lære mere om skuespil og blive bedre til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar