torsdag den 20. december 2012

"Invitation" to come clean

Så er vi gået ind i 20'erne med hensyn til datoen. ^^ Nu er der kun 4 dage til jul. Vi fik også købt de sidste julegaver i dag. Nu skal de bare pakkes ind.


Jeg kunne slet ikke huske det, men her i eps. 20 er der altså både en ny OP og en ny ED. ^^; Den nye OP er fin, men jeg er ikke så vild med den nye ED - jeg er desuden heller ikke fan af den første.

Denne episode kommer omkring flere ting. Kyoko fortæller både Kanae og Rens manager Yukihito Yashiro om sin fortid med Sho, og hvorfor hun ville ind i showbusiness. Kyoko og Rens forhold behandles endnu en gang. Luften mellem dem bliver dårlig, da Kyoko lyver om, at hun ikke tog jobbet i musikvideoen for at få hævn. Andre personer mener dog, at Rens vrede skyldes, at han har følelser for Kyoko... Dun, dun, duuun! Den idé afviser Kyoko dog med det samme. 
 
Indtil nu har vi ikke set så meget til Yashiro. Han har skam været en del med, men her træder han mere i karakter og presser Ren omkring hans forhold til Kyoko. Han blackmailer endda Ren. Det viser sig faktisk også, at Yashiro kan bidrage til komikken. Det er såmen rart at se lidt mere til bipersonerne. ^^
 
 
Der har tidligere været hentydninger til, at Ren ikke er helt fejlfri, når det kommer til skuespil. Vi så i eps. 11, at han overtænker nogle gange. I denne episode hører vi dog om hans helt store problem. Direktøren for LME mener ikke, at Ren kan spille kærlighedsscener, hvor der virkelig skal vises sårbarhed og følelser troværdigt - og Rens næste rolle er en meget romantisk betynget rolle. Dette bliver en af emnerne i den afsluttende "story arc."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar