torsdag den 13. december 2012

The Girls fight back

Wuhu! Så kom Crunchyroll op og køre igen. Siden har været nede det meste af dagen, men nu kan jeg se Skip Beat. Frem med teen og de franske makroner! ^^


Dagens episode starter præcis, hvor gårsdagens sluttede. Kyoko og Kanae konfronterer Erica og annoncerer, at de vil tage kampen op imod hende. Heldigvis lader denne instruktør sig ikke sådan bestikke. I anden runde af auditionen skal pigerne arbejde sammen i par. Ved lodtrækning bliver Kyoko og Kanae sat sammen, men Erica brokker sig, fordi de kommer fra samme agentbureau. Så for at forblive som par indvilger Kanae i, at de ingen forberedelsestid får. 

 
Udfordringen går ud på, at opføre en scene, hvor to veninder (A-ko og B-ko) skændes. De er begge forelsket i den samme dreng. A-ko tilstår overfor drengen, som dog afviser hende, fordi han er forelsket i B-ko. Kyoko er meget nervøs for, hvordan det skal gå, men inden de starter, får hun af vide af Kanae, at hun bare skal reagere på hendes skuespil. Modsat Erica og hendes makker, starter Kanae ikke ud med råb og skrig. Igennem hele deres scene bliver der kun ytret et ord! Hele scenen har dog en langt større effekt. Jeg vil ikke beskrive, hvad der sker, da jeg synes, at scenen skal opleves. ^^ Scenen er så vellykket, fordi Kanae stoler på, at Kyoko vil reagere korrekt på Kanaes skuespil.
Bagefter er rollerne imidlertid byttet om. Der skal de nemlig lave en scene, hvor de to bliver gode venner igen - og den skal Kyoko indlede. Kyoko er fuldstændig lost - og virker til at være lidt langt ude... stolen i hendes hånd er Kanae...


Pludselig får hun dog en rigtig god ide. Desværre kommer det ikke helt til at gå, som hun havde forestillet sig. Så der midt imens vores to heltinder Kyoko og Kanae er i en kæmpe knibe, slutter episoden. Noes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar