tirsdag den 11. december 2012

The Winter Snow Storm

Hele Danmark er dækket af sne. Det kan sikkert danne baggrund for en masse flotte cosplay photoshoots, hvis man altså har viljen til det eller finder sit varmeste cosplay frem. Nyfalden sne er utrolig flot. Vi har haft lidt snestorm, og der er sikkert mere på vej. TV2s Hvid-jul-barometer står på 15%. Jeg er dog glad for, at jeg ikke bor f.eks. på Bornholm. Det er dog en anden type "storm," som dagens episode refererer til.


Episke Kyoko/Bo kommer i to udgaver i denne episode. Da Fuwa Sho træder på scenen, kan Kyoko ikke holde hadet og hævntørsten inde. Hendes forsøg på at ydmyge ham ved at spørge ind til hans fulde navn mislykkedes dog i forrige afsnit. I denne episode forsøger Kyoko sig i stedet med badminton. Afsløringen af alle disse følsomme oplysninger, gør dog Sho mistænksom. 


Det lykkedes ham dog ikke at få hovedet af Bo, men for Kyoko er det kun fra asken til ilden. Hun hader sig selv for stadig at synes, at Sho er cool, når han optræder. Så for at straffe sig selv, løber hun rundt og banker hovedet ind i væggene. XD Når man gør det, er man jo ikke helt klar i hovedet, så lige pludselig opdager hun, at hun er faret vild, og hvem mon sidder foran hende... det gør Tsuruga Ren! Her får vi så udgave nr. 2 af episke Kyoko/Bo at se. 


Ren viser en helt anden side af sig selv, som Kyoko slet ikke troede han havde. Så episodens titel henviser sikkert til ham. Han åbner op på en anderledes måde, og Kyoko finder ud af, at han måske slet ikke er så slem. Ren har dog inden anelse om, at det er Kyoko, der befinder sig i Bo kostumet, hvilket bare gør det hele bedre. Her i eps. 11 tager vi afsked med Bo, men jeg kan afsløre, at det ikke er sidste gang, vi har set Kyoko/Bo. Der er også meget at se frem til i episoden i morgen. Der begynder nemlig en ny "story arc," som jeg har set frem til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar