lørdag den 15. december 2012

Together in Sickness and in Health

I dag har der være real life Cooking Mama aka store bagedag her i det lille hjem. Så dagens episode af Skip Beat blev nydt, imens jeg drak te og spiste kage. ^^


Curara "story arc'en" fokuserede på Kyokos forhold til Kanae. I denne episode er det Kyoko og Tsuruga Rens forhold, det handler om. Rens manager er blevet syg, og derfor bliver Kyoko bedt om at springe til. Ren mener dog ikke, at han har brug for hendes hjælp. Han ser dog umiddelbart også ud til at klare sig fint selv. Ren er dog en arbejdshest, der altid sætter arbejdet i første række, og ikke tager hensyn til sit eget helbred. Han er også utrolig stolt af, at han aldrig har været syg. Så da Kyoko påstår, at han er på vej til at blive det, bliver han ved med at påstå det modsatte. Det viser sig selvfølgelig, at Kyoko har ret, men Ren nægter stadig at pleje sin sygdom og optager endda en scene i regnvejr.


I denne episode kommer vi også tilbage til high school emnet, da direktøren for LME har skaffet Kyoko muligheden for at blive optaget på en skole. Da Ren ser Kyokos iver og beslutsomhed, spørger han ind til, hvorfor Kyoko egentlig ikke kom i high school. Kyoko fortæller sin historie, og de får begge et bedre indblik i den anden person. Det går op for Kyoko, hvorfor Ren har udvist modstand over for hende siden start.
Vi ser i det hele taget Kyoko og Ren sammen på en anden måde end før. Jo, de leverer stadig komiske øjeblikke, men både vi seere samt Kyoko og Ren oplever nye sider, vi ikke havde set før - eller måske ikke helt troede på. Der er også et par kig tilbage på Kyokos barndom, så nu må det være slået helt fast. 

Næste episode fortsætter i samme dur, hvor Kyoko nok må tage sig noget mere af den syge og stædige Ren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar