fredag den 14. december 2012

The Secret Gratitude of a Friend

I dag var der heldigvis inden problemer med Crunchyroll. ^^ Jeg kan heller ikke mindes, at der før har været den slags nedetid så længe.


I denne episode blive Curara "story arc'en" afsluttet. Umiddelbart har den jo handlet om, at Kyoko og Kanae prøver at slå Erica i en audition, men både i slutningen af forrige episode og især i denne bliver det til mere - det kommer til at handle om venskabet, der lige så stille udvikler sig mellem de to Love Me Section medlemmer. Ikke alene får vi nogle kreative sider at se hos dem begge, vi ser også den forståelse og tillid, de har til hinanden. 

Da vi forlod vores to heltinder, var de i knibe, og der skulle tænkes hurtigt. I stedet for at gå i panik og blive handlingslammet, slår Kyoko i stedet turboen til i hjernen. Endnu en gang beviser hun, at hun kan stå på egne ben og selv klare sig ud af problemerne.

 
Alle ser spændte til, da Kyoko ligesom Erica beder om at få stillet Curara sodavand til rådighed. Selvom jeg har set serien før, havde jeg faktisk glemt dele af den scene Kyoko og Kanae udfører, hvilket bare gjorde den endnu bedre ved gensynet. Jeg vil ikke afsløre, hvad Kyoko har fundet på, det må I selv se. :p 

Her i eps. 14 bliver det igen tydeligt, at Kyoko stadig kun er en 15-16-årig pige. Hun higer efter at have en rigtig veninde, som hun kan gøre venindeting sammen med - simple ting som at spise en is eller se på tøj. Hun har heller aldrig haft mulighed for at nyde det normale high school liv, da hun jo droppede ud af skolen for at følge med "the love of her life" - NOT - til Tokyo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar